DSC 0951
Word Vriend

Stedelijk Orkest Purmerend heeft ambitie en wil die graag delen! Als succesvol Purmerends orkest werkt het Stedelijk Orkest Purmerend op projectbasis aan voorstellingen die variëren van musical tot een onvervalst Weens Nieuwjaarsconcert. Met telkens een pakkend thema wordt een wervelende show neergezet waarbij de pauze zelfs als storend wordt ervaren. Een prima en laagdrempelige manier dus om eens op een andere wijze met uw relaties een avond of middag te besteden. Ook als uit-arrangement met uw personeel kunt u dit beleven, waarbij bijvoorbeeld lunch of diner en een pauzedrankje vooraf zijn geregeld.
Zo heeft Stedelijk Orkest Purmerend de afgelopen jaren haar sporen verdiend met verschillende initiatieven zoals het jaarlijks traditioneel nieuwjaarsconcert in De Purmaryn. Het theater zit dan afgeladen vol voor dit licht klassieke concert in Weense stijl. Ook leuk om hier "gepast" gekleed naar toe te gaan en dan aansluitend een diner te gebruiken op een vooraf geselecteerde locatie.
Eén keer eerder werkte het Stedelijk Orkest Purmerend samen met de NKT Theaterschool wat resulteerde in een waanzinnig succesvolle Disneymusical die volle zalen trok.

In 2014 krijgt die samenwerking een vervolg met de musical "Hollands Glorie".
Voor Vrienden kan en wil het orkest graag een stapje extra zetten. Zo staan de thema's voor 2015 en 2016 nog niet vast en kan het orkest bijvoorbeeld ook een speciaal themaconcert verzorgen op locatie. Op deze wijze kan er een bijdrage geleverd worden aan de PR en marketing van uw ondernemingen of instellingen.

Vriend worden van het orkest betekent dan ook niet dat dit eenrichtingsverkeer is: het werkt beide kanten op; het orkest heeft zeer veel te bieden. Wij komen graag langs om de vele verschillende mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen kan altijd via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met

Ruud Stolk -  06 55750261 of
Wouter van Waardt -  06 53324093