Vrienden van het Stedelijk Orkest Purmerend

Zoals veel andere verenigingen en stichtingen heeft ook het Stedelijk Orkest Purmerend een “vrienden van” stichting.

Met uw steun kunnen we het Stedelijk Orkest helpen bij hun doelen te realiseren. Gunt u ons een mooie toekomst, vol met muzikale uitdagingen, vernieuwingen en verrassingen?

Word dan nu Vriend van het Stedelijk Orkest Purmerend. Uw betrokkenheid wordt zeer gewaardeerd.

Wat krijgt u als vriend:

  • Een goed gevoel, omdat u ons mooie orkest steunt
  • De nieuwsbrief voor Stedelijk Vrienden, waardoor u als eerste op de hoogte bent van ontwikkelingen binnen het orkest en achtergrondverhalen kunt lezen.
  • Pre-sale bij de start van de verkoop van kaarten voor optredens

100-jarig bestaan:

In 2022 bestaat het Stedelijk Orkest Purmerend 100 jaar. Dat gaan we uiteraard groots vieren. Uw steun kunnen we daarbij goed gebruiken.

Stedelijk Orkest TV

Wij hebben ons eigen TV kanaal op Youtube. Dit kanaal wordt regelmatig voorzien van nieuwe video's na onze optredens. U kunt de diverse video's ook via onze site bekijken.

Het orkest

Stedelijk Orkest Purmerend heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een kwalitatief hoogstaand orkest dat met verschillende muzieksoorten en thema-voorstellingen inmiddels volle Purmarynzalen trekt. Dat succes is met name te danken aan de toegankelijke muziek en de presentatie tijdens de voorstellingen waar voor het publiek altijd voldoende te beleven valt. In januari heeft Stedelijk Orkest Purmerend een nieuwe traditie gestart: het Nieuwjaarsconcert in Weense stijl. Met als setting een Weense balzaal gaat het orkest gekleed in prachtige jurken en rok voor in een keur aan polka’s en walsen en ontbreekt natuurlijk de afsluitende Radetzky Mars niet.